جلوگیری از سفید شدن مو با این خوراکی ها

سفید شدن مو یکی از دغدغه های نسل سنی 45سال به بعد است .اکثر افراد بجای برگرداندن رنگ دانه های طبیعی به مو به رنگ کردن و مواد شیمیایی روی می آورند.

یکی از ارزوهای هر انسانی این اسن که موهایش همیشه شاداب و رنگ طبیعی خود را داشته باید

وقتی انسان پیر می‌شود موهایش سفید می‌شود و این یک روند طبیعی و غیر قابل انکار است.

اما بسیاری از مردم در جوامع امروزی هستند که موهایشان زودتر از سنین پیری سفید می‌شود و این کمی آزار دهنده است.

اولین گام برای جلوگیری از سفید شدن زودرس موها اجتناب از مواد شیمیایی و مراقبت کافی و روزانه از موهاست.

سفید شدن مو- راههای جلو گیری

پس اگر دوست ندارید موهایتان سفید شود مواد شیمیایی از جمله رنگ‌ها را کنار گذاشته و رو به مواد طبیعی بیاورید.

رژیم غذایی روزانه مناسبی را در پیش گرفته و از کافئین و نوشابه‌های گاز دار دوری کرده و در عوض مقادیر زیادی از سبزیجات و میوه‌ها را جایگزین کنید.

کدام میوه‌ها برای جلوگیری از سفید شدن موها ضروری هستند و چرا؟

علت اصلی هر نارسایی و عدم تعادل در بدن انسان کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است.

بنابراین اگر بدن ما مقادیر کافی از ویتامین به خصوص خانواده ویتامین B و مواد معدنی از جمله روی و مس و ید و سلنیوم و سیلیس

را در اختیار نداشته باشد، سفیدی زودرس موها را تجربه خواهیم کرد.

بنابراین مصرف میوه و سبزیجات به عنوان منابع غنی از ویتامین‌ها یک راه اصلی برای جلوگیری از این فرایند است.

برای مشاهده نتیجه سریعتر به شما خواهیم گفت که کدامیک از انواع میوه‌ها را بیشتر مصرف کنید. پس با ما همراه باشید.

موز-سفید شدن-راههای جلو گیری

شامل مقادیر زیادی از ید و آهن است. این میوه سرشار از آهن و ویتامین -B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین) است

که برای تقویت فولیکول‌های مو و رشد موها در پوست سر بسیار ضروری هستند.

مخلوطی از موز و آبلیمو و عسل یک معجون عالی برای رشد و تغذیه موهاست.

این مخلوط را ۲ الی ۳ بار درهفته مصرف کنید تا تفاوت را احساس کنید.

آب لیموموز-سفید شدن-راههای جلو گیری-

برای انواع مشکلات مو راه حلی بسیار مناسب است. آب پیاز و لیمو می‌تواند در عرض یک ماه موهای جدید را جایگزین موهای سفید کند.

زغال اخته-موز-سفید شدن-راههای جلو گیری

سرشار از ویتامین C است که موجب افزایش جریان خون در کف سر می‌شود و همین امر موجب

تغذیه فولیکول‌های مو می‌شود. مواد غذایی حاوی ویتامین C کمک زیادی به جلوگیری از آسیب به موها می‌شود.

آووکادو یک منبع غنی از ویتامین B است که قدرت فوق العاده‌ای به فولیکول‌های مو می‌دهد.

کیوی و توت فرنگی این دو میوه منابع عالی از ویتامین C هستند. ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است

که روغن‌های اضافی را از روی پوست سر پاک کرده و پوست سر را تازه می‌سازد.سفید شدن زودرس موها،

ریزش مو و آسیب به موها تنها به دلایل ارثی و ژنتیکی مربوط نمی‌شود. بلکه دلایل زیادی وجود دارد که این اتفاق‌ها رخ بدهد.

مواد سمی و عدم گردش مناسب خون در پوست سر و همچنین توجه ناکافی به بهداشت

مو از دلایل این اتفاق‌ها هستند. بنابراین با مصرف میوه‌ها و منابع ویتامین B و C و همچنین مواد معدنی

مورد نیاز بدنتان سلامتی را به موهایتان هدیه دهید و از داشتن موهایی سالم لذت ببرید.