طرز تهیه و پخت پیتزای مرغ و قارچ

پیتزای مرغ و قارچ یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان و جوانان و کلا مردم ایران است . پیتزای مرغ و قارچ  غذایی پرکالری و دلگیر است که توصیه می شود بعد از خوردن آن حداقل یکی دوساعت از خوابیدن خودداری نمایید تا قدری این غذای پر حجم هضم شود.

با ما باشید تا شما را با روش تهیه این نوع از پیتزا آشنا نماییم.

 تهیه خمیر

قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنیم باید خمیرش رو طبق آموزش خمیر پیتزایی که اینجا قرار دادیم آماده کنیم تا در طول آماده کردن مواد، خمیرمون هم ور بیاد.

مرغ رو به همراه پیاز و کمی زردچوبه، نمک، چوب دارچین و فلفل میگذاریم تا بپزه. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغها رو ریش ریش میکنیم. مقدار ریز شدن مرغها و ریش شدن اونها کاملا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه شما داره(من کمی درشت و با کارد خردش کردم که برش ها مشخص تر و زیبا تر باشه توی کار).

ریش ریش کردن مرغ ها

یک پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم و در مقداری روغن تفت دادم. فلفل دلمه های نگینی شده رو هم به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کردم و حدود 5 دقیقه همه رو باهم سرخ کردم. البته خیلی مهمه که قبل از اضافه کردن فلفل دلمه ای ها، پیاز کمی تفت خورده و سبک شده باشه.

بعد مرغ ریش شده رو به پیاز و فلفل اضافه کردم تا همراهشون تفت بخوره.مرغ روغن رو به خودش میکشه ولی دیگه لازم نیست که روغن اضافه کنیم.

قارچ ها رو هم ورقه کردم و به جز یکی از قارچها که برای تزیین کنار گذاشتم

بقیه رو ریختم توی ماهیتابه تا کنار مرغ ها تفت بخوره یکم. بعد هم پودر کاری

و آویشن رو اضافه کردم. بعد از حدود یکی دو دقیقه زیرش رو خاموش کردم.

اگه قارچها خیلی نپخته بودن هم ایرادی نداره، همینکه کمی تفت بخوره کافیه.

مواد روی پیتزا

خمیر پیتزا رو به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از نیم سانت نشه، پهن میکنیم. پنیر رو روی خمیر میریزیم(هرچی پنیر بیشتر باشه بهتر کش میاد)(اگه دوست داشتیم

سس رو ابتدا روی خمیر میمالیم و بعد پنیر رو). بعد هم موادی که آماده کردیم

روی خمیر پهن میکنیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم باز.

روی خمیر پنیر میریزیم

مواد پیتزا رو روی پنیر میریزیم

روی مواد رو با پنیر میپوشونیم

برای تزیین میتونیم زاز قارچ ها و فلفل و حتی کمی سس استفاده کنیم.

من قارچ ها رو روی پنیر ها چیدم و در آخر کمی آویشن خشک که با دست پودرش کردم روی پیتزا ریختم که باعث خوشگل تر شدنش شد.

برای تزیین چند قارچ روی پیتزا میچینیم

در آخر هم در فر قرار بدین و در دمای 180-200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذارید تا بپزه. بعد از اینکه خمیر پخت کاملا و پنی ها طلایی شد پیتزای ما آماده اس.

فوت وفن عالی شدن پیتزا

توی رستوران ها معمولا برای این پیتزا از مرغ پخته و ریش شده استفاده میکنن

و اصلا تفت نمیدن مجدد. چون ذائقه ماها به طعم پیاز داغ علاقه داره استفاده از پیاز داغ و تفت دادن مرغ های ریش شده میتونه خیلی تاثیر داشته باشه.
خمیر رو نازک پهن کنید که کاملا بپزه. توی پخت

خمیر حجمش حدودا دو برابر میشه که قابل توجهه و لازم نیست ضخامت بیشتری بدیم.
من از کچاپ استفاده نکردم توی این پیتزا ولی اگه شما دوست داشتین میتونید استفاده کنید.
این مقدار مواد برای یک پیتزای بزرگ و تپل کافیه. اگه خواستین میتونین برای دو پیتزای متوسط استفاده اش کنین.